Dostava

DOSTAVA U REPUBLICI HRVATSKOJ

1. Dostava proizvoda moguća je samo unutar područja Republike Hrvatske.

2. Nakon što OPG Črnčec Radovan evidentira narudžbu (najkasnije u roku od 72 sata od narudžbe proizvoda od strane registriranog korisnika što se primjenjuje isključivo ukoliko takav rok istječe tijekom radnog dana u Republici Hrvatskoj, te se ne odnosi na neradne dane) registriranom korisniku će proizvodi biti isporučeni.

3.Ukoliko iz bilo kojeg razloga Korisnik nije bio dostupan putem kontakt broja koji je ostavio, OPG Črnčec Radovan nije odgovoran za produljenje prethodno navedenih rokova isporuke.

4. Korisniku će narudžba biti isporučena na adresu dostave, te ukoliko Korisnik nije na adresi dostave:

-bit će mu ostavljena poruka s brojem kojeg će moći kontaktirati ili

-proizvodi mogu biti preuzeti od strane druge osobe (punoljetni član domaćinstva, ovlaštena osoba od strane registriranog korisnika) uz predočenje osobnog identifikacijskog dokumenta.

5. Registrirani korisnik je obvezan prilikom preuzimanja pošiljku pregledati, vidljiva oštećenja prijaviti izravno dostavljaču, te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Potpisom dostavnice i primitkom računa registrirani korisnik potvrđuje da je prilikom preuzimanja proizvoda izvršio njegov pregled.

Ukoliko registirani korisnik odbije primiti pošiljku zbog utvrđenih i vidljivih oštećenja na transportnim pakiranjima, dužan je ispuniti odgovarajući obrazac dostavne službe, te javiti putem mail-a OPG Črnčec Radovan-u putem korisničkih uputa na web shop stranicama i izjasniti se da li želi ponovljenu isporuku ili povrat novca. Po primitku reklamirane pošiljke i odgovarajućeg obrasca se obvezujemo se u roku od idućih 15 radnih dana izvršiti ponovljenu dostavu ukoliko se radi o proizvodi koji se nalazi na lageru, a ukoliko je isti proizvod potrebno naručiti od dobavljača navedeni rok se produljuje za rok dostave od strane dobavljača, bez dodatnih troškova za korisnika ili izvršiti povrat novca, sve sukladno zahtjevu registriranog korisnika.

6.Ukoliko registrirani korisnik ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, OPG Črnčec Radovan zadržava pravo zahtijevati nadoknadu nastalih troškova.


MEĐUNARODNA DOSTAVA


način dostave: DPD

rok dostave: 3-7 radnih dana ovisno o državi

(rok dostave ne uključuje moguću zadršku robe radi pregledavanja na carini)

cijena dostave: izračunava se automatski u zadnjem koraku vaše kupovine i ovisi o težini paketa.

Imate li pitanje? +385 40 821973
Pitanje o narudžbi? info@kupinko.hr
Pitanje o podršci? info@kupinko.hr