Vino od višanja 1 L

  • 37.67kn (5.00€)


Vino od višanja.Naše vino od višanja je voćno vino posebne arome i jedinstvenog okusa. Zbog izvrsne kombinacije slatkih i kiselih nota ovo vino se izdiže iznad klasičnih vina i ističe se svojom pitkoćom i punoćom. Vino od višanja dobivamo od plodova Kelleris  višnje koju krasi vrlo tamn...

Minimalna količina za kupovinu ovog proizvoda je 3

Vino od višanja 1 L


Vino od višanja.


Naše vino od višanja je voćno vino posebne arome i jedinstvenog okusa. Zbog izvrsne kombinacije slatkih i kiselih nota ovo vino se izdiže iznad klasičnih vina i ističe se svojom pitkoćom i punoćom. Vino od višanja dobivamo od plodova Kelleris  višnje koju krasi vrlo tamna boja soka i odlična aroma.


Višnja (lat. Prunus cerasus) biljna vrsta iz roda Prunus.

Višnja je voće nastalo križanjem slatke, domaće trešnje s divljim, kiselijim vrstama. Višnju s pravom nazivamo plemenitim voćem, zbog unutarnjih svojstava ploda. Smatra se da divlje vrste trešanja potječu iz zapadnog djela Azije. Negdje prije 2500 godina one su se počele i uzgajati, i to u Turskoj i Grčkoj. Rimljani su poznavali i višnju i trešnju i zahvaljujući njima su se one proširile gotovo po cijeloj Europi.


EAN Number : 0761847228421

UPC Number : 761847228421

Napišite recenziju

Za pisanje recenzija morate seprijaviti ili registrirati.

Oznake: vino od višanja 1

Imate li pitanje? +385 40 821973
Pitanje o narudžbi? info@kupinko.hr
Pitanje o podršci? info@kupinko.hr