Kupinovo vino 1L

  • 37.67kn (5.00€)


Kupinovo vino sadrži velike količine vitamina B i C, željeza, fosfora, cinka, mangana, magnezija, kalcija, šećera, pektina, folne kiseline i nešto provitamina A. Osim što liječi anemiju, kupinovo vino pojačava apetit, te doprinosi boljem lučenju žući i mokraće s obzirom da je po sastavu s...

Minimalna količina za kupovinu ovog proizvoda je 3

Kupinovo vino 1L


Kupinovo vino sadrži velike količine vitamina B i C, željeza, fosfora, cinka, mangana, magnezija, kalcija, šećera, pektina, folne kiseline i nešto provitamina A.

Osim što liječi anemiju, kupinovo vino pojačava apetit, te doprinosi boljem lučenju žući i mokraće s obzirom da je po sastavu slično kiselini iz želučanog soka. Na taj način, ono utječe na zdraviju i bržu izmjeni tvari u organizmu. Istraživanja su također pokazala kako povoljno djeluje i na pojedine kožne bolesti (razne lišajeve, osipe i psorijazu).

Od svih bolesti, kupinovo se vino najčešće koristi kod liječenja anemije, koja u pravilu nastaje zbog manjka željeza u krvi. Radi normalnog razvoja i dobrog zdravlja, potrebno je u organizam unositi veće količine željeza.

Liječnici preporučuju decilitar kupinova vina dnevno koje je najbolje konzumirati prije jela.


EAN Number : 0761847228384

UPC Number : 761847228384

Napišite recenziju

Za pisanje recenzija morate seprijaviti ili registrirati.

Oznake: kupinovo vino 1

Imate li pitanje? +385 40 821973
Pitanje o narudžbi? info@kupinko.hr
Pitanje o podršci? info@kupinko.hr